Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Tıpta Uzmanlık Asistanlarından Araş. Gör. Dr. Sinan Aksoy, 03.03.2017 Tarihinde Gerçekleştirilen Bitirme Sınavını Başarıyla Tamamlayarak Uzmanlığını Almaya Hak Kazanmıştır.

Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı tıpta uzmanlık asistanlarından Araş. Gör. Dr. Sinan AKSOY, 03.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen bitirme sınavını başarıyla tamamlayarak uzmanlığını almaya hak kazanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, Salı