Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Sağlıklı Yaşam Hakkında Söyleşi Düzenlendi

Hezar Dinari Kültür Merkezinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan VURAL ve Dr. Gönül ATEŞSAÇAN'ın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide; fazla kilolardan kurtulmanın ve formda kalmanın yolları ile kalp sağlığı hakkında bilgiler verildi. Sağlıklı yaşam için yanlış bilinen bilgilerden ve sağlıklı yaşam için yapılması gerekenler ile yapılmaması gerekenler gibi birçok konuya değinilen programa, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan ERTAŞ ve vatandaşlar katıldı. Söyleşi sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan VURAL'a ve Dr. Gönül ATEŞSAÇAN'a verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederek çini tabak hediye etti.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, Salı