Tıp Fakültemizin 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 2. Mezuniyet Töreni

2015-2016 Eğitim-öğretim yılı Tıp Fakültesi mezuniyet töreni 3 haziran 2016 Cuma günü yapılmıştır. Mezuniyet törenimizi Kütahya Valisi Şerif YILMAZ, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN başta olmak üzere protokol üyeleri, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri onurlandırarak bu özel güne anlam kattılar.

Tören öncesinde öğrencilerimizin ailelerine Tıp Fakültesi binası gezdirilerek, Fakültemiz hakkında bilgi verildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi II de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz  Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Hakan VURAL, dönem birincisi Saadet DEMİR,  Rektörümüz Prof. Dr. Remzi  GÖREN ve Kütahya Valisi Şerif YILMAZ’ın konuşmalarıyla başladı. Dönem birincisi Saadet DEMİR’in yaş kütüğüne isim çakması, Hipokrat Andı’nın yaptırılması, dönem temsilcileri arasında bayrak ve flama devir-teslimi, mezun öğrencilerimize diploma ve hediye  verilmesi, kep atma ile devam etti. Tören sonrasında  konuklarımıza mezuniyet pilavı ikram edildi.

Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği akıl ve bilim temelinde, çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlara ulaşmak için zorlu eğitim sürecini tamamlayan tüm mezun öğrencilerimizi sevgiyle geleceğe uğurluyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, Cuma