Turkmsıc

TURKMSIC: Türk Tıp Öğrencileri Topluluğu, 1954 yılında kurulan uluslararası bir topluluktur. Tüm dünya üzerindeki tıp öğrencilerinin çeşitli alanlarda faaliyet göstermeleri için etkinlikler ve kongreler düzenleyerek hem iyi bir hekim hem de iyi bir insan olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda toplumsal farkındalıkların artırılması için tıp öğrencilerinin çeşitli etkinlikler düzenlemesini de teşvik etmektedir. Üniversitemiz tıp fakültesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Tıp Öğrencileri Topluluğu 1 Aralık Dünya AİDS farkındalık günü nedeniyle şehrimizin alışveriş merkezinde bir etkinlik düzenlemiştir. Genç hekim adaylarımız, bu etkinlik çerçevesinde toplumumuzu AİDS hastalığı bulaşma yolları ve hastalığın bulaşmasını engellemek için alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapmışlardır. Toplumsal önemi günden güne artan bu hastalığın halkımız tarafından daha iyi anlaşılması için çaba gösteren TURKMSIC Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı kolunda görev yapan öğrencilerimiz Osman Günaydın, Onur Çetinkuş, Melek Keçelioğlu, Elif Gökçen Solmaz, Doğukan Erkal, Zeynep Yalçın ve Zeynep Hayıt’ı tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

Etkinlik Tarihleri 01 Aralık 2017, Cuma    |    Saat :14:59 - 23:00
Etkinlik Yeri Kütahya Sera AVM
Etkinlik Türü Sergi
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
05 Aralık 2017, Salı / 173 defa okundu.